page

Supermarket Ngagulung Kantong

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Supermarket Ngagulung Kantong

Upami anjeun peryogi kantong rolling supermarket kalayan desain sareng logo anjeun nyalira, Leadpacks tiasa ngabantosan. Kami nyayogikeun kantong dina ukuran, bentuk sareng ketebalan anu béda pikeun cocog sareng sadaya kabutuhan. Urang tiasa nambihan logo, gambar atanapi pesen berorientasi profil sanés. Kantong kaos dicitak dugi ka 4 warna dina dua sisi.

Kantong gulung Leadpacks dina bahan kelas bahan kadaharan 100% pikeun ngajamin kualitas anu pangsaéna. 

Urang tiasa ngahasilkeun 3 bahan anu béda: 100% biodegradable sareng compostable, Oxo-biodegradable, Plastik


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ngaran Barang Supermarkét Ngagulung Kantong
Bahan PLA / PBAT / Aci Jagung, D2W, HDPE, LDPE jsb.
Ukuran / Kandel Custom dumasar kana sarat konsumén urang
Aplikasi Balanja / Grosir / Supermarket / Sayuran / Buah, jsb
Fitur Kawajiban beurat, Ramah lingkungan sareng Percetakan Sampurna
Pamayaran   Deposit 30% ku T / T, sésana 70% mayar ngalawan tagihan salinan tina lading
Kontrol Kualitas Peralatan Canggih sareng Tim QC anu Dialaman bakal mariksa bahan, produk semi-réngsé sareng réngsé sacara ketat dina unggal léngkah sateuacan dikirim 
Sertipikat EN13432, ISO-9001, sertipikat D2W, laporan Tés SGS jsb.
Jasa OEM Leres
Waktos pangiriman Dikirim dina 15-20 dinten saatos pamayaran

production process


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami