kaca

Warta

Halo, datang konsultasi produk kami!
  • Pigawé ayeuna!Daratan parantos ngagantungkeun impor 2,066 barang tuangeun Taiwan sareng ékspor pasir alam ka Taiwan.

    Numutkeun statistik média Taiwan dina 2 Agustus, daratan parantos ngagantungkeun impor 2,066 barang tuangeun Taiwan tina langkung ti 100 usaha, ngitung 64% tina total perusahaan Taiwan anu kadaptar.Barang-barang kalebet produk akuatik, produk kaséhatan, tèh, biskuit sareng inuman, ...
    Maca deui
  • AS ngajadikeun naékna suku bunga badag pikeun ngalilindeuk harga soaring

    Bank sentral AS parantos ngumumkeun naékna suku bunga anu luar biasa ageung nalika éta berjuang pikeun ngendalikeun harga naék dina ékonomi panggedéna di dunya.Federal Reserve ceuk eta bakal ningkatkeun laju konci na ku 0.75 titik persentase, targeting sauntuyan 2.25% kana 2.5%.Bank geus raisi ...
    Maca deui
  • Sora Usaha Perdagangan Luar Negeri di Béda Kota

    Sora Usaha Perdagangan Luar Negeri di Kota Béda Ngahalangan produksi sareng operasi, logistik sareng transportasi mangrupikeun masalah bertahap anu dipendakan ku perusahaan perdagangan asing nalika wabah.Intina nyaéta nalika biaya bahan baku naék, masalah sapertos kakurangan ...
    Maca deui
  • Kauntungan kantong plastik perlindungan lingkungan sareng téknologi inovatif

    Kusabab abad 21st, standar hirup masarakat terus ningkat, ogé ngagantelkeun pentingna hébat kana masalah lingkungan, lajeng kantong plastik panyalindungan lingkungan lahir, sarta gancang jadi favorit anyar jalma.Ieu mangrupikeun bubuka saderhana pikeun kauntungan téknis ...
    Maca deui
  • Trend ngembangkeun industri bungkusan fléksibel dahareun plastik asing

    Penjualan plastik anu dianggo dina bungkusan tuangeun sakitar 25% tina total produksi plastik.Di supermarkét sareng pusat balanja, seueur bungkusan tuangeun anu didamel tina plastik.The palastik inflatable packing dahareun puffed bisa ngajaga Uap, nyegah oksidasi, ngajaga seungit, meungpeuk sinar panonpoé jeung nyegah ...
    Maca deui
  • Nagara Asia Kidul badag ieu ngalakukeun hal deui, pajeg impor jeung pajeg!

    Di antara nagara-nagara Asia Kidul, Sri Lanka ayeuna ngalaman krisis ékonomi anu paling parah saprak 1948. Tapi henteu nyalira.Nagara-nagara sapertos Pakistan sareng Bangladés ogé nyanghareupan résiko luhur mata uang bottoming, nurunkeun peunteunna duit mata uang jeung inflasi rampant.Dinten ieu, hayu urang ngobrol ngeunaan Asia Kidul & # ...
    Maca deui
  • Federal Reserve ngumumkeun kanaékan laju pangbadagna na dina ampir 30 taun

    The FEDERAL Reserve, sarua jeung bank sentral AS, geus ngumumkeun naékna suku bunga pangbadagna na dina ampir 30 taun sakumaha eta naek usaha pikeun merangan soaring harga konsumen.The Fed nyarios yén éta naékkeun kisaran target pikeun tingkat dana féderal ku 75 basis poin antara 1.5% sareng 1.75%....
    Maca deui
  • Dina ranté, usaha bakal dilakukeun pikeun alamat bottlenecks dagang ku sababaraha cara

    Kalayan resumption anu teratur sareng produksi di daérah konci, paménta ranté suplai perusahaan perdagangan asing langkung disorot.Kumaha carana ngabéréskeun masalah sapertos tightness bahan sanggeus resumption gawé sarta mastikeun yén resumption gawé jeung produksi teu "nyangkut ...
    Maca deui
  • kantong pamawa edible Ukraina meunang pangajén

    Élmuwan Ukraina nimukeun kantong plastik anu ramah lingkungan anu gancang terurai, henteu ngotoran lingkungan, sareng naon deui anjeun tiasa ngadahar éta saatos béak.Dr Dmytro Bidyuk sareng rekan-rekannya mendakan bahan éta salaku produk sampingan tina ngagabungkeun prot alami ...
    Maca deui
  • Nyuntik dorongan anyar kana gawé babarengan ékonomi jeung dagang Cina-Afrika

    Kumpulkeun produk Afrika anu berkualitas luhur pikeun ningkatkeun kerjasama ékonomi sareng perdagangan Cina-Afrika.Kaopat "Double Goods Online Shopping Festival" sareng African Goods Online Shopping Festival bakal dilaksanakeun ti 28 April dugi ka 12 Mei dina bentuk integrasi online sareng offline.Di Hunan, Zheji...
    Maca deui
  • Ahli Lingkungan Nyarioskeun Plastik Leutik 'Nurdles' Ngancem Samudra Bumi

    (Bloomberg) - Ahli lingkungan parantos ngaidentipikasi ancaman sanés pikeun pangeusina.Disebutna nurdle.Nurdles mangrupikeun pelet leutik résin palastik anu henteu langkung ageung tibatan pamupus pensil anu produsén ditransformasikeun kana bungkusan, jarami plastik, botol cai sareng udagan khas tina aksi lingkungan ...
    Maca deui
  • California Janten Nagara Mimiti Ngalarang Kantong Plastik

    Gubernur California Jerry Brown ditandatanganan panerapan Salasa nu ngajadikeun nagara kahiji di nagara éta larangan kantong plastik single-pamakéan.Larangan éta bakal dilaksanakeun dina bulan Juli 2015, ngalarang toko grosir ageung nganggo bahan anu sering janten sampah di saluran cai nagara.Leuwih leutik ...
    Maca deui