letuo
letuo2
letuo.3
Halo, sumping konsultasi produk kami!

Wilujeng sumping di Leadpacks

Leadpacks (Xiamen) Lingkungan Protection Packing Co., Ltd. didirikeun taun 2009 sareng komitmen kana bungkus plastik. Ngamimitian panilitian ngeunaan kantong biodegradable di 2014, sareng sacara resmi ngamimitian produksi kantong biodegradable sareng compostable di 2016. Kami ogé kéngingkeun serangkaian sertipikasi DIN EN13432 anu disahkeun, disertifikasi ISO, laporan uji FDA, SGS, sareng patén-patén jsb.

Pabrik urang ngaliput luas langkung tina 6000 méter pasagi sareng ngagaduhan langkung ti 50 mesin otomatis, kalebet mesin niup pilem, mesin cetak 11-warna kecepatan luhur, mesin pembuatan kantong, sareng sajabana Sepenuh sadar produksi otomatis. Ieu henteu ngan ukur ngirangan biaya produksi sareng harga, tapi ogé sacara efektif ningkatkeun efisiensi produksi sareng kualitas produk. Hayu konsumén urang kéngingkeun harga anu pangsaéna sareng sareng kualitas pangsaéna sareng jasa pangsaéna.

kasus urang

acara studi kasus urang

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0YR

    Perusahaan Didirikeun

  • 0Ton

    Kapasitas produksi bulanan

  • 0M2

    Daérah pabrik

  • 0

    Ngamimitian panilitian ngeunaan
    téknologi biodegradasi

  • 0

    Palanggan ti
    nagara sareng daérah

Kakuatan urang

Palayanan pelanggan, kapuasan pelanggan