letuo
letuo2
letuo.3
Halo, datang konsultasi produk kami!

Wilujeng sumping di Leadpacks

Leadpacks (Xiamen) Perlindungan Lingkungan Packing Co., Ltd. diadegkeun dina 2009 sareng komitmen kana bungkusan plastik.Ngamimitian panalungtikan ngeunaan kantong biodegradable di 2014, sarta sacara resmi dimimitian produksi kantong biodegradable na compostable di 2016. Urang ogé diala runtuyan certifications patali DIN EN13432 Certified, ISO Certified, laporan test FDA, SGS, sarta patén-patén jsb.

pabrik urang nyertakeun wewengkon leuwih ti 6000 méter pasagi sarta ngabogaan leuwih ti 50 mesin otomatis, kaasup pilem niupan mesin, 11-warna-speed tinggi mesin percetakan, kantong nyieun mesin, jsb pinuh sadar produksi otomatis.Ieu henteu ngan ukur ngirangan biaya produksi sareng harga, tapi ogé sacara efektif ningkatkeun efisiensi produksi sareng kualitas produk.Hayu konsumén urang meunang harga pangalusna sarta kualitas pangalusna sarta layanan pangalusna.

kasus urang

acara studi kasus urang

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0YR

    Perusahaan Didirikeun

  • 0TON

    Kapasitas produksi bulanan

  • 0M2

    Wewengkon pabrik

  • 0

    Dimimitian panalungtikan ngeunaan
    téhnologi biodegradasi

  • 0

    Konsumén ti
    nagara jeung wewengkon

Kakuatan urang

layanan palanggan, kapuasan customer