page

Kaos oblong Compostable

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Kaos oblong Compostable

Kantong kaos oblong kompos henteu plastik!

Naha éta kantong kaos compostable atanapi bahan baku, kami parantos ngaluluskeun tés sareng sertifikasi EN13432. Ku ngagunakeun kantong balanja dina bahan anu ramah lingkungan anjeun nunjukkeun boh dunya luar sareng konsumén anjeun yén anjeun gaduh profil héjo sareng ngadukung pangwangunan anu berkelanjutan.

Upami anjeun peryogi kantong kaos oblong sareng desain sareng logo anjeun nyalira, Leadpacks tiasa ngabantosan. Kami nyayogikeun kantong dina ukuran, bentuk sareng ketebalan anu béda pikeun cocog sareng sadaya kabutuhan. Urang tiasa nambihan logo, gambar atanapi pesen berorientasi profil sanés. Kantong kaos oblong dicetak dugi ka 8 warna dina dua sisi.

Kaos Kaos Kompos Terpadu tiasa aya dina 10-12 bulan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ngaran Barang Kaos oblong Compostable
Bahan PLA / PBAT, Aci Jagong
Ukuran / Kandel Adat 
Aplikasi Balanja / Promosi / Butik / Grosir / Takeaway / Supermarket, jsb
Fitur Biodegradable and Compostable, Heavy Duty, Eco-friendly and Perfect Percetakan
Pamayaran   Deposit 30% ku T / T, sésana 70% mayar ngalawan tagihan salinan tina lading
Kontrol Kualitas Peralatan Canggih sareng Tim QC anu Dialaman bakal mariksa bahan, produk semi-réngsé sareng réngsé sacara ketat dina unggal léngkah sateuacan dikirim 
Sertipikat EN13432, ISO-9001, sertipikat D2W, laporan Tés SGS jsb.
Jasa OEM Leres
Waktos pangiriman Dikirim dina 20-25 dinten saatos mayar

 

Kami ayeuna nuju nyaksian minat anu ngirut ngaminimalkeun panggunaan palastik tradisional, boh ku konsumén sareng, khususna, ku politikus ogé. Sababaraha nagara parantos ngenalkeun larangan umum ngeunaan kantong plastik dina sektor ritel. Tren ieu sumebar ka sadayana penjuru dunya.

Kantong Leadpacks dina 100% bahan biodegradable sareng kompos tiasa nyumbang kana profil héjo perusahaan bari sakaligus aktip ngabantosan lingkungan. Kalayan nurani anu saé, anjeun tiasa nganggo kantong kaos kompos kanggo tujuan naon waé sareng kompos éta saatos dianggo.

Di pikahareupeun, bakal langkung penting pikeun ngagunakeun bahan, anu henteu mangaruhan lingkungan. Boh dina prosés produksi sareng engké nalika aranjeunna parantos dianggo.

Kantong tas kaos kompos tiasa didasarkeun dina bagian ageung sumber daya anu tiasa dibaharukeun tina bahan dumasar-pepelakan. Ieu ngandung hartos kirang CO2 dipancarkeun kana atmosfir, kumargi pepelakan nyerep CO2 nalika aranjeunna tumuh, sahingga ngahasilkeun kirang pangaruh dina lingkungan tibatan pembuatan palastik dumasar minyak.

production process

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami