. Cina Compostable kaos oblong Kantong pabrik jeung suppliers |Leadpacks
kaca

Kantong kaos kompos

Halo, datang konsultasi produk kami!

Kantong kaos kompos

Kantong kaos kompos sanés plastik!

Naha éta kantong kaos kompos atanapi bahan baku, kami parantos lulus uji sareng sertifikasi EN13432.Ku ngagunakeun kantong balanja dina bahan anu ramah lingkungan, anjeun nunjukkeun ka dunya luar sareng konsumén anjeun yén anjeun gaduh profil héjo sareng ngadukung pangwangunan anu lestari.

Upami anjeun peryogi kantong kaos kompos kalayan desain sareng logo anjeun nyalira, Leadpacks tiasa ngabantosan.Kami nyayogikeun kantong dina ukuran, bentuk sareng ketebalan anu béda pikeun nyocogkeun sadayana kabutuhan.Urang tiasa nambihan logo, gambar atanapi pesen anu berorientasi profil anu sanés.Kantong kaos kompos dicitak dugi ka 8 warna dina dua sisi.

The Compostable Kantong Kantong Kahirupan Rak nyaéta 10-12 bulan.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ngaran barang Kantong kaos kompos
Bahan PLA/PBAT, Aci jagong
Ukuran / Kandel Adat
Aplikasi Balanja / Promosi / Butik / Grosir / Takeaway / Supermarket, jsb
Fitur Biodegradable sareng Kompos, Tugas Berat, Ramah Lingkungan sareng Percetakan Sampurna
pangmayaran 30% deposit ku T / T, sésana 70% dibayar ngalawan salinan bil of lading
Kontrol kualitas Peralatan Canggih sareng Tim QC anu berpengalaman bakal pariksa bahan, produk semi-réngsé sareng réngsé sacara ketat dina unggal léngkah sateuacan pengiriman.
Sertipikat EN13432, ISO-9001, sertipikat D2W, laporan Uji SGS jsb.
jasa OEM Enya
Waktos pangiriman Dikirimkeun dina 20-25 dinten saatos mayar

 

Kami ayeuna nyaksian minat anu ningkat dina ngaminimalkeun pamakean plastik tradisional, boh ku konsumen sareng, khususna, ku politikus ogé.Sababaraha nagara parantos ngenalkeun larangan umum pikeun kantong plastik dina séktor ritel.Tren ieu sumebar ka sakuliah dunya.

Kantong Leadpacks dina bahan 100% biodegradable sareng kompos tiasa nyumbang kana profil héjo perusahaan bari dina waktos anu sami aktip ngabantosan ningkatkeun lingkungan.Kalayan ati nurani anu saé, anjeun tiasa nganggo kantong kaos kompos pikeun tujuan naon waé sareng kompos saatos dianggo.

Dina mangsa nu bakal datang, éta bakal jadi beuki penting pikeun ngagunakeun bahan, nu teu mangaruhan lingkungan.Boh dina prosés produksi sareng engké nalika aranjeunna parantos dianggo.

Kantong kantong kaos kompos didasarkeun kana sabagéan ageung sumber daya anu tiasa diperbaharui tina bahan-bahan nabati.Ieu ngandung harti yén kurang CO2 anu dipancarkeun ka atmosfir, sabab pepelakan nyerep CO2 nalika tumuwuh, sahingga ngirangan dampak kana lingkungan tibatan dina pabrik plastik dumasar-minyak.

prosés produksi

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami